Tunga lyft Göteborg

Alla behöver en hjälpande hand ibland. Men när det ska göras tunga lyft behövs ofta flera stycken! Ta hjälp av Guldheden Flyttexpress i Göteborg när du vill ha bärhjälp. Genom rätt bärteknik och kompetens undviker vi skador på föremålen och rummen som de ska flyttas till och från.

Vi har hjälpt göteborgare att flytta sedan 1946. Alltid till ett bra pris. Hör av dig så återkommer vi snart med en offert.

Vi är utbildade av Svenska Tunghanteringsförbundet

Vi är medlem i intresseorganisationen Svenska Tunghanteringsförbundet STHF. När du anlitar ett medlemsföretag som oss kan du räkna med effektiv och professionell hantering av tunga lyft, till ett rimligt pris. Företagen som är medlemmar värnar dessutom om säkra lyft, för personer och föremål.

Eftersom vi vill leverera flyttar som är både trygga och snabba har vi format goda rutiner. Vår personal får även löpande vidareutbildning för att utveckla sina kunskaper.

Kontakta oss för bärhjälp

Hör av dig till oss för professionell och prisvärd bärhjälp i Göteborg. Oavsett om det rör sig om ett piano, kassaskåp eller något annat av lite mer ansenlig tyngd.

Exempel på tunga saker som vi kan flytta

Pianon och flyglar

Att flytta tunga pianon är en utmaning för den som inte vet hur man gör. Vi ser till att ta med oss tillräckligt många personer och sköter flytten på ett bra sätt. Du kan lite på att vi kommer skada varken pianot eller väggar och golv.

Kassaskåp

När du vill flytta kassaskåp i Göteborg som är tungt, otympligt och till synes orubbligt så är det bäst att ringa Guldhedens Flyttexpress. Om kassaskåp flyttas på fel sätt kan de repa väggar och golv ordentligt. Vi vet precis hur vi ska göra, vilket undviker skador och gör det enklare att få ut osmidiga kassaskåp genom trängre passager.

Maskintransport och maskinflyttning

Vi hjälper företag med säker och effektiv maskinflyttning i och från Göteborgsområdet. Självklart kommer din maskintransport gå säkert och smidigt till. Vi har rätt utbildning och utrustning för att komma igång snabbt och få arbetet klart utan onödigt krångel. Hör av dig så hittar vi en lösning för just dina maskiner. 

Tunga möbler

Vi hjälper dig gärna att flytta tunga möbler. Vi ser till att varken möbler eller rum tar skada och transporterar dem på ett säkert sätt dit du vill. Behöver du bärhjälp av föremål som väger lite mer, hör av dig till oss i Göteborg.

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen