Din flyttfirma när du vill flytta utomlands

Att flytta utomlands kan vara ett av de största besluten i ditt liv. Vare sig du planerar att bo utomlands några månader eller flytta permanent, öppnar det nya dörrar och erbjuder spännande möjligheter. Guldhedens Flyttexpress är din internationella flyttfirma när du vill flytta till/från Sverige och ett annat land. Med lång erfarenhet av internationella flyttar kan vi effektivt hantera allt från dokumentation och tullhantering till försäkringar och inbärning.

Flytta från Sverige med Guldhedens Flyttexpress

Vi har lång erfarenhet av utlandsflyttar som innebär att vi kan hjälpa dig att flytta till/från Sverige och de flesta länder i Europa. Vi har även möjlighet att hjälpa till ett antal länder utanför Europa, kontakta oss om du vill veta mer. Vi är din självklara flyttfirma när du flyttar utomlands.

Flytta utomlands - Guldhedens Flyttexpress

Varför välja att bo eller flytta utomlands?

Människor väljer att flytta utomlands av många anledningar. Du kanske vill flytta utomlands några månader eller helt enkelt flytta utomlands permanent. För vissa handlar det om att söka nya karriärmöjligheter eller studier, för andra är det äventyret att uppleva en ny kultur eller ett varmare klimat. Att flytta till ett annat land kan också vara ett steg för personlig utveckling, att lära sig nya språk och skapa internationella nätverk.

Vad bör du tänka på innan din utlandsflytt?

Så hur flyttar man utomlands på smartast sätt? När du planerar att flytta utomlands är det viktigt att noggrant överväga och planera flera aspekter:

  1. Anmäla flytt utomlands – Det är viktigt att anmäla din flytt till relevanta myndigheter i Sverige och i ditt nya hemland.
  2. Bankkonto och finanser – Undersök hur du bäst hanterar dina bankaffärer internationellt. Det kan vara nödvändigt att öppna ett bankkonto i det nya landet.
  3. Boende och logistik – Säkra ditt boende innan flytten och planera logistiken noggrant.
  4. Visum och arbetstillstånd – Se till att alla nödvändiga dokument och tillstånd är i ordning om du flyttar utanför EU.

Flytta till Tyskland, Norge eller andra länder – vi täcker dina behov

Flytta från Sverige till Tyskland, Norge, eller andra länder i Europa och även vissa länder utanför Europa – inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi erbjuder skräddarsydda utlandsflyttar som passar just dina behov för en smidig övergång.

Kostnad för att flytta utomlands – Vi ger dig ett bra pris

När du planerar en flytt utomlands är en av de viktigaste frågorna naturligtvis kostnaden. Hos oss strävar vi efter att göra din flytt från Sverige så kostnadseffektiv som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Priset för en internationell flytt beror på flera faktorer som avstånd, volym av gods och specifika tjänster du väljer, såsom packning, försäkring och tullhantering. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsförslag så att du kan göra välgrundade beslut. 

Kontakta oss för en offert som speglar dina behov och budget för en smidig och ekonomiskt hållbar utlandsflytt.


Vanliga frågor om utlandsflytt

Hur länge får man vara utomlands utan att skriva ut sig?

Du kan vanligtvis vara utomlands i upp till ett år utan att behöva skriva ut dig från Sverige. För längre vistelser krävs det att du skriver ut dig och anmäler flytt till Skatteverket.

Måste man anmäla om man flyttar utomlands?

Ja, om du planerar att bo utomlands längre än ett år är det obligatoriskt att anmäla din flytt till Skatteverket.

Hur många månader får man bo utomlands?

Det finns ingen övre gräns för hur många månader du får bo utomlands om du anmäler din flytt och ordnar med nödvändig dokumentation.

Vad händer med mitt bankkonto om jag flyttar utomlands?

Du bör informera din bank om din flytt. I många fall kan du behålla ditt svenska bankkonto, men det kan vara praktiskt att öppna ett lokalt konto i det nya landet för dagliga transaktioner.

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen