Packhjälp vid flytt

Om du inte vill packa själv när du flyttar privat eller vid företagsflytt så kan vi hjälpa dig med packhjälp. Vi har utbildade packmästare med lång erfarenhet. Vi tar med sig allt packmaterial som behövs för att packa dina ägodelar på ett tryggt och säkert sätt. Vi kan även hjälpa till med andra saker som kan behövas inför flytten, till exempel demontering av möbler.

Flyttpackning med oss – så går det till

Beroende på hur mycket som ska packas kommer vi ut en eller två dagar innan flyttdagen och förbereder allt inför flytten. Utöver att du själv slipper packa så kommer även flyttdagen flyta på smidigare då allt är rätt förberett för våra flyttkillar.

Varför välja flyttpackning med Guldhedens Flyttexpress?

Som packmästare är vi inte bara utbildade, vi har också massor av erfarenhet och vet precis hur dina saker ska packas för att de ska vara trygga och säkra under hela flytten. Vi tar med oss allt som behövs – lådor, bubbelplast, tejp, du nämner det – så att du kan fokusera på annat.

Packhjälp Göteborg - Guldhedens Flyttexpress

Packhjälp med rut-avdrag

Glöm inte att vår packhjälp och flytthjälp är berättigad till RUT-avdrag. Vi sköter allt det praktiska med avdraget, så att du kan spara pengar samtidigt som du får vår expertis. Vi hjälper dig även att flytta sakerna samt med flyttstädning och magasinering i Göteborgsområdet om önskas.

Beställ packhjälp i Göteborg idag!

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen