Kvalitetspolicy

Målet för Guldhedens flyttexpress AB:s kvalitetsarbete är nöjda kunder. Målet nås genom att leverera varor och tjänster med rätt kvalitet.

Rätt kvalitet innebär att fullt ut tillfredsställa kundens krav och förväntningar samtidigt som hänsyn tas till krav vad gäller yttre miljö, arbetsmiljö och säkerhet. Rätt kvalitet innebär vidare att varor och tjänster uppfyller specificerad kvalitet till lägsta kostnad samt att varor och tjänster levereras i avtalad tid.

Ett framgångsrikt kvalitetsarbete erfordrar identifiering av kunden och dennes behov och präglas av:

  • Ständigt pågående och systematisk förbättring av vårt arbetssätt
  • Hög grad av förutsägbarhet
  • Strävan att göra rätt från början
  • Ordning och reda

Ansvarsbestämmelser

Ta del av den nya SMF-broschyren

Vad tycker du?

Målet för Guldhedens flyttexpress AB:s kvalitetsarbete är nöjda kunder. Därför vill vi gärna veta vad du som kund till oss tycker. Din åsikt är värd mycket och är betydelsefull för Guldhedens flyttexpress AB. Vi vill veta om du är nöjd eller missnöjd med våra tjänster. Om du är missnöjd vill vi gärna komma i kontakt med dig personligen om du tillåter detta för att vi ska kunna förbättra våra tjänster till dig som kund.
Lämna i din åsikt här

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen