Avtalskunder

En del företag har kontinuerligt behov av våra tjänster. Det kan t.ex. vara stora kontor med ständiga omflyttningar av arbetsplatser och byten av möbler. Då kan ett avtal vara förmånligt ur flera synpunkter.

Ett avtal ger bättre totalekonomi och företaget får ständig tillgång till våra resurser; från erfaren personal som packar, flyttar och monterar till magasineringsmöjlighet av material och möbler.

Kontakta oss på telefon 031 – 16 44 42 för mer information.

Våra avtalskunder

Posten och SWECO är några av våra stora kunder. Vår erfarna flyttpersonal tar hand om dessa flyttransporter på ett säkert och tryggt sätt som gör att du som kund kan förvänta dig en tillförlitlig leverans.

Våra certifikat

Guldhedens Flyttexpress AB är medlem i SafeTrade och därmed prekvalificerad leverantör till offentlig sektor.
SafeTrade innebär att inköparna lättare kan hitta leverantörer med goda referenser, aktuella certifieringar samt uppfyller de särskilda kriterier som utfärdas vid offentliga upphandlingar.

Guldhedens Flyttexpress är medlemmar i Svenska åkeriförbundet och även medlemmar av Sveriges Möbeltransportörers Förbund, mer känt som SMF som vi även är certifierade av.
Klicka här för att se SMF certifikatet. Vi är även utbildade av Svenska Tunghanteringsförbundet STHF.

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen