Pianoflytt i Göteborg

Är du ute efter en problemfri pianoflytt i Göteborg, till ett bra pris? Guldhedens Flyttexpress startade 1946 och har hunnit flytta ett oräkneligt antal pianon och flyglar sedan dess. Vi har specialkompetens på just tunga lyft.

Du kan räkna med att vi flyttar ditt piano eller flygel utan att skada instrumentet, golv och väggar. Vi är dessutom lätta att ha att göra med. Hör av dig till oss för en prisvärd pianoflytt i Göteborg.

Experter på tunga lyft sedan 1946

När Van Cilburn vann Tjajkovskijtävlingen i Moskva 1958 hade vår flyttfirma redan funnits i över tio år. Pianoflytt och flygelflytt är svårt, särskilt för den som inte vet hur man gör. Men i och med att vi har övat sedan innan Elton John föddes finns det få situationer som vi inte har mött (och löst) tidigare. Därför kan du räkna med att vi kommer hantera ditt klaver på ett respektfullt sätt.

Säkra och professionella pianotransporter

Med oss kan du räkna med en pianoflytt i Göteborg där alla inblandade vet vad de sysslar med, rätt utrustning tas med och varken ditt hem eller pianot blir skadat.

Vi är utbildade av Svenska Tunghanteringsförbundet, STHF. Den här intresseorganisationen ger medlemskap till företag som kan leverera effektiva, professionella och kostnadseffektiva tunga flyttar. Vi är även en auktoriserad transportör och har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Kontakta oss för en billig och prisvärd pianoflytt

En professionell pianoflytt behöver inte bli onödigt dyr. Hör av dig till oss för en billigare flytt, som går precis lika problemfritt till som den borde.

Ring oss gärna på 031 – 16 44 42, så berättar vi mer.