Vad kostar en flyttfirma?

När du ställer dig frågan “vad kostar en flyttfirma?” finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Priset för en flytt varierar beroende på hur mycket som ska flyttas, hur lång tid flytten tar, hur många personer som hjälper dig samt om du har extra tunga föremål som pianon, kassaskåp och liknande. Det spelar också roll vilken våning du bor på, om det finns hiss eller bara trappor. Utifrån din information beräknar vi sedan priset för flytthjälpen inklusive moms, milersättning och rut-avdrag. Här på Guldhedens håller vi alltid en kombination av låga priser och varsam hantering så att du kan känna dig trygg.

Vad kostar en normalstor flytt i allmänhet?

En flytt är för det mesta spännande men med alla tjänster som finns och alla delar av en flytt som ska räknas med är det lite svårt att ibland veta vad flytten kommer att kosta. Ett bra tips är att tänka igenom exakt hur mycket du har att flytta, vart det ska transporteras och om lasten innehåller ömtåliga grejer. Om du dessutom vill ha flyttstädning inräknat påverkar det också kostnaden. Räkna noga på din flytt och alla andra saker du måste fixa i samband med den. Det brukar ofta tillkomma extra kostnader i och med att du kanske behöver köpa till saker till ditt nya hem, och så vidare.

Saker vid flytt - Vad kostar en flyttfirma? - Guldhedens Flyttexpress

Vad påverkar priset hos oss?

Vi vill vara en prisvärd flyttfirma men som aldrig tummar på kvaliteten. Priset du får från oss påverkas av flera faktorer, framför allt:

 • Hur mycket som ska flyttas
 • Vart det ska flyttas
 • Om du har tunga saker
 • Tillgänglighet (hiss, lastmöjligheter, trappor mm)
 • Extra tilläggstjänster som flyttstädning
 • Hur många flyttkarlar som anlitas
 • Storlek och kostnad för flyttbilen eller flyttbilarna

Vad vår flyttfirma kostar baseras sedan på hur lång tid jobbet tar. Att flytta bohaget från en liten etta tar kortare tid än att flytta allt i en stor tvåplansvilla. Därför kommer du som har en liten lägenhet få ett lägre pris än villaägaren.

Vad kostar vår flyttfirmas tilläggstjänster?

Guldhedens Flyttexpress är en flyttfirma som också erbjuder vissa tillägg. Eventuella tilläggstjänster påverkar också priset när du undrar vad en flytt kostar. Till exempel kan vi hjälpa dig med flyttstädning och packning om du vill. I så fall är det bara att säga till när du ber om offert så återkommer vi med ett pris på det.

Flyttstädning i samband med flytten

Vår tilläggstjänst för flyttstädning är utformad för att göra övergången från ditt gamla hem till det nya så smidig som möjligt. När du väljer vår flyttstädning kan du vara trygg i vetskapen om att ditt gamla hem lämnas i toppskick. Vårt professionella städteam tar hand om noggrann rengöring av alla ytor, inklusive golv, väggar, kök och badrum.

Flytthjälp – pris för packning

Behöver du hjälp med packning? Just packningen är en kostnad hos en flyttfirma som brukar ta väldigt mycket tid i anspråk och känner du att du vill lasta över den biten helt eller delvis på oss, kan vi självfallet fixa det åt dig. Vi flyttpackar dina saker med största omsorg och ser till att ömtåliga föremål som glas och porslin är ordentligt skyddade under hela flytten. Vi har gjort många packningar genom årens lopp och vet exakt hur och var olika saker ska packas ner.

Vad kostar en flyttfirma med rut-avdraget?

Om du är folkbokförd i Sverige, betalar skatt här och är privatkund hos oss kan du utnyttja rut-avdraget och få hjälp av vår flyttfirma i Göteborg till ett lägre pris. Rut-avdraget är verkligen användbart för flyttjänster och är något att ta i beräkning när du ställer dig frågan “vad kostar en flyttfirma?”. Vi drar av kostnaden för arbetet direkt på fakturan så du slipper pappersarbete med Skatteverket.

Läs mer om rut-avdraget här!

Få en offert utan förpliktelser

Vill du veta vad vår flyttfirma kostar? Hör av dig till oss på Guldhedens Flyttexpress i Göteborg för att få ett kostnadsförslag på din flytt. Priset är alltid inklusive moms och milersättning samt rut-avdrag. Vi ger dig ett bra pris på ett upplägg som är anpassat efter dina specifika behov.

Begär offert

  Mina uppgifter

  Typ av flytt

  Flyttar från

  Finns hiss ?

  JaNej

  Storlek på hiss

  Finns vind eller/och källareförråd ?

  VindKällare

  Flyttar till

  Finns hiss ?

  JaNej

  Storlek på hiss

  Övrigt

  Hjälp med packning?

  JaNej

  Hjälp med flyttstäd ?

  JaNej

  Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Har du frågor ?

  031-16 44 42

  info@guldhedensflytt.se

  Måndag - Torsdag
  08:00 - 17:00

  Fredag
  08:00 - 16:00

  Besöksadress

  Södra Långebergsgatan 28,
  436 32 Askim
  Sverige

  Serviceminded och trevliga

  vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

  Tataa Biocenter AB, Januari 2018

  Vill du också ge oss ett omdöme?

  Ge oss ett betyg här!
  Flera omdömen