Pris för flyttfirma

Professionell flytthjälp i Göteborg sedan 1946

Trygg och professionell flyttfirma med över 75 års erfarenhet! Sedan starten 1946 har Guldhedens Flyttexpress i Göteborg flyttat bohag för ett oräkneligt antal hem. Vår kombination av låga priser och varsam hantering kommer göra dig glad att du valde oss. Läs vidare för att ta reda på hur vi sätter våra priser.  

Vad påverkar priset?

Det pris som vår flyttfirma sätter kan påverkas av flera faktorer. Framförallt:

  • Hur mycket som ska flyttas
  • Var det ska flyttas
  • Föremål som behöver särskild hantering

Som de flesta flyttfirmor beräknar vi kostnad utifrån hur många timmar som jobbet kommer ta. Att flytta bohaget från en tvårumslägenhet tar kortare tid än att flytta allt i en stor villa, därför kommer den som har en tvårumslägenhet få ett lägre pris än villaägaren. Om du ska flytta över långa avstånd tar det också längre tid, vilket ökar priset. En ytterligare faktor är om du har föremål som kräver särskild hantering. Till exempel pianon och kassaskåp. Att flytta extra tunga och ömtåliga saker tar längre tid, vilket leder till en högre kostnad.

Om du köper tilläggstjänster kommer det av förklarliga anledningar också öka priset. Till exempel kan vi hjälpa dig med flyttstädning och packning om du vill. I så fall är det bara att säga till när du ber om offert, så återkommer vi med ett pris på det.

Läs mer om vad som påverkar ditt pris under ”Vad kostar en flyttfirma?

Offert

Hör av dig till oss på Guldhedens Flyttexpress i Göteborg för att få ett kostnadsförslag på din flytt. Vi ger dig ett bra pris på ett upplägg som är anpassat efter dina specifika behov.

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen