Privatflytt Göteborg

Att boka en flyttfirma när man flyttar sitt bohag kan spara mycket tid och man kan lägga sin energi på att packa upp och göra fint i sitt nya hem dit man flyttar.

Med högt betyg från våra kunder på Reco.se och erfarenhet sedan 1946 kan du räkna med att vi sköter din privatflytt med bravur. Vi blir en trygg och säker högra hand under en hektisk period, och hanterar självklart dina ägodelar med respekt. I och med god rutin är det enklare för oss att komma ihåg aspekter av bohagsflytten som du kanske hade missat. Samtidigt är vi vana vid att anpassa oss efter varje kunds behov.

Att boka en flyttfirma till hjälp vid en bohagsflytt sparar mängder av tid. Den tiden kan du istället lägga på att packa upp och göra fint i ditt nya hem. Hur en privatflytt ska läggas upp är i högsta grad en personlig fråga. Därför avsätter vi gott om tid för att lägga upp planering och diskutera dina önskemål.

Skicka en förfrågan så återkommer vi med en tydlig offert på bohagsflytt!

Inkludera andra tjänster i din privatflytt

Vissa vill sköta flyttpackningen själva, medan andra låter oss ta hand om allt såsom flyttstädning, grovmöblering och uppackning av sitt bohag i samband med flytten. För mer information om detta, kontakta oss eller gör en offertförfrågan direkt på hemsidan.

Du kan även magasinera i våra magasinförråd i Sisjön –  se länk för priser och information.

Vissa vill sköta det mesta själva, medan andra låter oss ta hand om en större del av privatflytten. Till exempel kan vi packa, flyttstäda, grovmöblera och packa upp i samband med flytten. Det är din bohagsflytt och vi ser till att den flyter på enligt dina önskemål. Bland annat genom:

Om du funderar på en tjänst som inte är listad här, tveka inte att höra av dig så ser vi vad vi kan göra. Kontakta oss eller gör en offertförfrågan direkt på hemsidan.

Så går en bohagsflytt till

När du vill anlita oss till en bohagsflytt är det första steget att kontakta oss och berätta följande:

 • Vad du vill ha hjälp med
 • När du ska flytta
 • Hur mycket du ska flytta
 • Vilka kringtjänster du är intresserad av.

Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just dig, sedan får du en offert med ett kostnadsförslag. När den är godkänd bokar vi in din privatflytt och håller dig informerad om det som är bra för dig att veta. Sedan sköter vi arbetet enligt vad vi har kommit överens om.

Hyr flyttmaterial – För dig som vill sköta din flytt själv

Eftersom vissa hellre vill sköta stora delar av flytten själva vill vi göra det möjligt, genom att hyra ut rätt material och utrustning. Från Guldhedens Flyttexpress kan du hyra alltifrån bärselar till tunga lyft och flyttfiltar som skyddar ömtåliga saker. Vi hyr till och med ut flyttbilar. Självklart kan du även hyra flyttkartonger, något som många tycker det är skönt att kunna lämna tillbaka när privatflytten är klar.

Vi är certifierade för säker flytt

Vi är medlemmar hos SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Ta del av den nya SMF-broschyren för att lära dig mer om hur vi jobbar.

Vi tillämpar också bohag 2010, är certifierade av Safetrade, Sveriges Åkeriföretag samt Svenska Tunghanteringsförbundet, utöver vår över 70 år långa erfarenhet av att vara en av Göteborgs främsta flyttfirmor.

Packningstips inför flytten av ditt bohag

 • Egna lådor ska vara försedda med handtag och ombundna med snöre. Packlådor kan bara slås igen.
 • Den packade lådan eller kartongen bör aldrig väga mer än 25 kg, men packas väl fylld. Packa tyngre gods i botten och lättare längre upp i kartongen.
 • Packa hårt och tätt så att godset inte skramlar eller ramlar runt. Märk kartongerna med vad de innehåller och vilket rum vi ska ställa dem i.
 • Använd bollar av tidningspapper, frottéhanddukar eller liknande lösningar som skyddande fyllnad.
 • Större skåp måste tömmas, eftersom även låsta dörrar kan gå upp vid transport på ”fel” ledd.
 • Lådor i byråer kan packas med oömma lätta saker.
 • Armaturer bör hänga kvar tills flyttmanskapet kommer. Ömtåliga delar som lampskärmar bör packas ned i kartonger.
 • Etiketter ska sitta på kartongens kortsida och kartonger ska staplas max tre på höjden med etiketterna väl synliga.

Offertformulär

Lämna din privatflytt i trygga händer. Hör av dig till oss redan idag!

  Mina uppgifter

  Typ av flytt

  Önskat flyttdatum (Obligatoriskt)

  Flyttar från

  Finns hiss ?

  JaNej

  Storlek på hiss

  Finns vind eller/och källareförråd ?

  VindKällare

  Flyttar till

  Finns hiss ?

  JaNej

  Storlek på hiss

  Övrigt

  Hjälp med packning?

  JaNej

  Hjälp med flyttstäd ?

  JaNej

  Vanliga frågor & svar

  Vad ska jag tänka på inför bohagsflytten?

  Innan du tar kontakt med oss är det bra att fundera på hur mycket du vill göra själv och vad du vill ha hjälp med. Vill du till exempel ha hjälp att packa eller flyttstäda? Om du vet det från början blir det lättare för oss att ta fram en offert. Men vi står självklart gärna till tjänst om du vill ha hjälp att planera flytten och vem som ska göra vad!

  Vad kostar en privatflytt?

  Det finns inget övergripande svar på vad en privatflytt kostar, det beror på hur mycket och vad som ska flyttas. Utifrån det kan vi uppskatta hur mycket personal och vilken utrustning som behövs. Hör av dig med en förfrågan så återkommer vi med en personlig offert. Självklart med ett tydligt pris.