Magasinering i Göteborg

Magasinering Göteborg

Letar du efter en pålitlig förvaring i Göteborg? Behöver du magasinera möbler, eller ett säkert förråd för ditt bohag? Då kan vi på Guldhedens Flyttexpress erbjuda dig en lösning som motsvarar precis det du behöver.

Vi har nybyggda och uppvärmda förråd till uthyrning i Sisjön. Det underlättar för dig som bor i Göteborg med omnejd att komma till lagret för att hämta eller lämna saker, utan att behöva krångla sig in i statskärnan med dess köer. Vi är ensamma om att ha avfuktningsanläggning som en integrerad del av vår magasinering och våra lokaler håller mycket hög säkerhet både mot inbrottsförsök och brand. Dessutom har vi rondbevakning nattetid av G4S Bevakning. Vi har även avtal med Anticimex® för att skydda din egendom mot skadedjur och dylikt.

Försäkrad förvaring i Göteborg

Magasinet är larmat och godkänt av försäkringsbolagen. Detta är viktigt. Det åligger alltid kunden att hålla sin egendom försäkrad vid magasinering. Det gäller oavsett vilken leverantör man väljer. Det enklaste är att kontakta det försäkringsbolag där man har sin hemförsäkring, för mer information eller vänd er till If (Skandia) i Göteborg, som säljer magasinförsäkringar. Ring 031 – 81 60 00. Vi är ansvarsförsäkrade i de fall vi flyttar ert bohag till magasinet.

Tempererad magasinering i Göteborg

I vårt tempererade magasin på ca 3 000m³ finns två olika typer av förslutna containers: 4m³ och 9m³. Fördelen med containers är bland annat den totala flexibiliteten. Har man tillfälligt ett större magasineringsbehov, så hyr man bara ytterligare en container.

Vill du komma åt dina saker, behöver du ringa en dag innan och boka en tid. Detta kostar 175 kr per tillfälle.

Tabellen nedan ger en fingervisning om hur stor förvaring ni kan behöva för ert bohag, samt kostnaden för detta. Kontakta oss för bokning på:

Telefon: 031 – 16 44 42
Jourtel: 0705 – 500 400

Pris för magasinering

Ni har Magasin kubikmeter Info Pris/mån
Förråd 4 ca 30 flyttkart 400:-
1-rumslägenhet+kök 9 normalt möblerad 610:-
2-rumslägenhet+kök 18 normalt möblerad 1220:-
3-rumslägenhet+kök 27 normalt möblerad 1830:-
4-rumslägenhet+kök 36 normalt möblerad 2440:-
5-rumslägenhet+kök 45 normalt möblerad 3050:-