Företagsflytt och kontorsflytt i Göteborg

Hur låter det med en smidig flyttfirma, som sköter din företagsflytt i Göteborg på ett självständigt sätt utan att ta onödigt mycket betalt? Passar det dig så har du hittat helt rätt. Guldhedens Flyttexpress startade 1946. Under årens lopp har vi hjälpt tusentals företag och myndigheter att flytta. Ibland till ett annat land, ibland inom samma kvarter. Med oss formas företagsflytten efter dina behov. Guldhedens Flyttexpress erbjuder:

 • Moderna fordon på 22-60m³
 • Erfaren och utbildad personal
 • Professionalism, med medlemskap i branschorganisationer som Svenska Åkeriförbundet och Sveriges Möbeltransportörers Förbund.
 • Trygghet, i och med ansvarsförsäkring med Trygg Hansa.
 • Flytt även för offentlig sektor. Vi är en prekvalificerad leverantör genom medlemskap i SafeTrade.

Kontakta oss för att få en offert på företags- och kontorsflytt i och från Göteborg.

Snabba och effektiva kontorsflyttningar i Göteborg

Bra planering och väl genomfört förarbete från både vår och din sida borgar för en snabb, effektiv och lyckad kontorsflyttning. Vi förstår att en kontorsflytt måste vara strömlinjeformad och vältajmad för att inte störa verksamheten för mycket. För att göra det hela lättare för dig och dina kollegor kan vi ta hand om planering och allt runtomkring, till exempel magasinering, montering och flyttstädning. Eller hålla oss till enbart själva flytten, om det passar ditt företag bättre.

SafeTrade certifikat

Jobbar du inom offentlig sektor? Då är du kanske bekant med SafeTrade, en databas som ska göra det enklare att göra smarta inköp till just offentlig sektor. Vi är medlemmar i SafeTrade, vilket gör oss till en prekvalificerad leverantör. Det innebär att vi har bra referenser, uppdaterade certifieringar och uppfyller de relevanta krav som ställs på en flyttfirma under offentlig upphandling. Se det som en kvalitetsstämpel för varje företagsflytt med oss i Göteborg.

Våra tilläggstjänster vid företagsflytt

Flyttstädning

Professionell flyttstädning är guld värt. Lokalen blir skinande ren utan att du har lyft ett finger och du får dessutom garanti på att flyttstädningen är korrekt utförd.

Magasinering

Behöver du magasinera möbler eller annat under en period i samband med din företagsflytt? Vi får det att fungera på ett bra sätt.

Uthyrning av flyttkartonger

Känns det inte vettigt att köpa in flyttkartonger som bara kommer användas en gång? Hyr dem av oss istället så slipper du fundera på hur du ska bli av med kartongerna efter flytten.

Avtalskunder

Byter ditt företag ofta möbler eller flyttar ni med täta mellanrum? Då kan det bli billigare i längden att bli avtalskund. Med oss får du löpande tillgång till den välutbildade personalen, smidiga transporter och en firma som är lätt att ha att göra med. Fråga vår flyttfirma i Göteborg om lösningar för frekventa företagsflyttningar. Ring 031–16 44 42 för mer info.

Packtips inför företagsflytten

 • Egna lådor skall vara försedda med handtag och ombundna med snöre. Packlådor kan bara slås igen.
 • Den packade lådan eller kartongen bör aldrig väga mer än 25 kg, men packas väl fylld. Packa tyngre gods i botten och lättare längre upp i kartongen.
 • Packa hårt och tätt så att godset ej skramlar eller ramlar runt.
 • Är möbler i flera delar så måste varje del ha en egen etikett för att dessa skall hållas samman. Alla nycklar skall tas ut ur låsen och tejpas fast på möbeln.
 • Om ej annat godkänts ifrån flyttansvarig skall alla möbler tömmas helt på sitt innehåll. Märk upp förvaringarna, hurtsar, och bord på ovansidan, stolar märkes på under redet.
 • Datormaskiner skall packas i kartong med märkning dit den ska, dvs. rätt färg på etikett samt rums- alt. arbetsplatsnummer. Du som har en laptop/notebook-dator ombeds att ta med den hem. Dockningsstation skall dock märkas upp. Är det skärmar som går att stoppa ned i kartong skall detta göras tillsammans med övrig datautrustning och märkas tydligt med ”data”.
 • Skriv inga namn på etiketterna – endast rums- alt. arbetsplatsnummer eventuellt egna anteckningar för egen skull t.ex. innehåll.
 • Uppmärkning av ert nya rum skall ske med en stor A4 lapp uppsatt utanför varje rum med rumsnummer tydligt synligt samt en ritning över ert möblemang.
 • OBS: Viktigt att tänka på, inga privata tillhörigheter täcks av flyttfirmans försäkring, så ta hand om detta själva.

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen