Packmaterial och flyttkartonger

Vi erbjuder ett brett utbud av packmaterial i Göteborg som gör din flyttprocess smidigare. Vårt sortiment inkluderar allt från flyttlådor till bubbelplast, och du har möjlighet att antingen köpa eller hyra dessa artiklar. Att hyra billiga flyttkartonger är inte bara kostnadseffektivt utan även miljövänligt. Du kan hämta det hos oss under kontorstid och vi kan även leverera flyttkartonger och packmaterial hem till dig i Göteborgsområdet.

Packa smart, flytta lätt

Flyttkartonger som håller måttet & packmaterial som gör skillnad.

Hur många flyttkartonger behöver man?

Hur många flyttkartonger man behöver kan vara en utmaning. Likaså är det bra att ha flyttkartonger av olika storlek. Det är lätt att packa ner för tunga saker i större flyttkartonger, vilket gör det svårt att bära sedan. Har du även flera små flyttkartonger blir det lättare att fördela tyngre saker mer effektivt.

Räkna med cirka 0,8 lådor per kvadratmeter, vilket innebär att en bostad på 100 kvadratmeter skulle kräva ungefär 80 lådor. Genom att skapa en lista över dina tillhörigheter får du en klarare uppfattning om mängden och typen av objekt som ska förpackas, vilket underlättar beräkningen av hur många flyttlådor du faktiskt behöver.

Få rätt packmaterial i Göteborg

Rätt packmaterial under en flytt är avgörande. Hos Guldhedens kan du köpa packmaterial papper, köpa billiga flyttkartonger och andra smarta saker. Läs nedan vad vi har:

 • Stora och små flyttkartonger/flyttlådor
 • Makulatur även kallat packpapper
 • Bubbelplast
 • Spännplast
 • Klädgarderober som även kan användas till mindre kristallkronor
 • Tejp
 • Etiketter

Här kan du även läsa mer om hur du packar på bästa sätt. Läs mer om våra packtips här.

Tips inför flytten hur du packar bäst

För ytterligare tips och råd om hur du packar effektivt, besök vår hemsida där du hittar användbara packtips. Vi är här för att underlätta din flytt med kvalitativt packmaterial, vare sig du är ute efter att köpa eller hyra. Vårt sortiment inkluderar allt från flyttlådor och packpapper till specialmaterial som frigolit, allt för att möta dina packbehov i Göteborg och omnejd. Oavsett om du behöver hjälp med att bokföra packmaterial eller hitta de mest prisvärda flyttkartongerna, står vi till tjänst.

Köp flyttlådor och packmaterial

Hos oss kan du hämta flyttkartonger och packmaterial under våra kontorstider. Vi erbjuder även hemleverans i Göteborgsområdet. Kontakta oss med vad du behöver så hjälper vi dig!

  Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Har du frågor ?

  031-16 44 42

  info@guldhedensflytt.se

  Måndag - Torsdag
  08:00 - 17:00

  Fredag
  08:00 - 16:00

  Besöksadress

  Södra Långebergsgatan 28,
  436 32 Askim
  Sverige

  Serviceminded och trevliga

  vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

  Tataa Biocenter AB, Januari 2018

  Vill du också ge oss ett omdöme?

  Ge oss ett betyg här!
  Flera omdömen