Möbelflytt

När du vill flytta möbler i eller från Göteborg kan Guldhedens Flyttexpress hjälpa dig. Oavsett om du ska flytta hemmet eller kontoret blir vår utbildade personal och effektiva transporter en riktig tillgång. Kanske behöver du magasinera under en period, då kan vi hjälpa dig att lösa den delen av din möbelflytt också.

Utöver effektiva flyttar erbjuder vi även bra kommunikation och priser som känns vettiga. Hör av dig för att få en offert!

Så kan vi hjälpa dig med att flytta möbler

Till din nya bostad

Vi människor har en tendens att fästa oss vid våra möbler. Oavsett om det är arvegods från gammelfarmor, en designstol som du la extra pengar på eller fyndsoffan som är underbart bekväm. Även ganska tråkiga möbler kan vara förknippade med starka minnen som du alltid vill bära med dig.

Tanken på att låta främlingar flytta möbler som betyder mycket för dig, kan vara lite svår. Vi respekterar dina möbler, genom att hantera dem på ett tryggt sätt.

Till det nya kontoret

Mitt i en späckad planering med ringande mobiltelefon och plingande inkorg blir kontorsflytten ett stressmoment. Vi hjälper ditt företag att byta kontor i Göteborg med packning, möbelflytt, montering och flyttstädning. Eller genom att bara flytta möblerna om det passar bättre. Hör av dig så landar vi i ett upplägg som får dig att andas lugnt igen.

Magasinering av möbler

Vi erbjuder lagring av möbler i samband med flytt, för att hantera mellanperioder på ett smidigt sätt. Vår magasinering finns i Sisjön utanför Göteborg. Dit det är enkelt att åka och hämta saker och ting, utan att behöva hitta parkering i stan. Magasinet har avfuktningsanläggning (vilket vi är ganska ensamma om) och hög säkerhet vad gäller brand och inbrott.

Bortforsling av möbler

Har du inredning som du vill bli av med? Vi kan ta hand om bortforsling av möbler åt dig. Perfekt för dig som inte har bil eller tid att ta dig till tippen. Hör av dig till oss i Göteborg för att komma överens om ett upplägg som passar dig.

Kontakta oss för hjälp med möbelflytt i Göteborg

För professionell möbelflytt i Göteborg, till ett pris som känns rimligt, hör av dig till oss. Vår flyttfirma är lätt att ha att göra med och har erfarenhet sedan 1946.

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen