Om företaget

Om Guldhedens Flyttexpress AB

Du kan lugnt lämna över ansvaret för flyttningen eller magasineringen av ditt bohag eller kontor till oss på Guldhedens Flyttexpress AB. Vi tar det som ett stort förtroende och gör allt för att du ska känna dig trygg och nöjd. Vi vill ge snabba och klara besked och du kan lita på att vi håller vad vi lovar.

Vi räknar oss till en av Västsveriges största och äldsta flyttfirmor. Med moderna fordon från 22-60m³ och erfaren personal löser vi de flesta uppdrag snabbt och effektivt.

Vi vill bli ditt första val när du ska välja en flyttfirma.

Ansvar

Guldhedens Flyttexpress är medlemmar i Svenska åkeriförbundet och även medlemmar av Sveriges Möbeltransportörers Förbund, mer känt som SMF som vi även är certifierade av. Klicka här för att se SMF certifikatet. Vi är även utbildade av Svenska Tunghanteringsförbundet STHF.

Guldhedens Flyttexpress är en auktoriserad transportör och vi har fortlöpande utbildningar för vår personal. Vi har ett nära samarbete med Trygg Hansa som är vårt ansvarsförsäkringsbolag.

Som flyttfirma så tar Guldhedens Flyttexpress AB din flytt på allvar och med ansvar.

Historik

Med sin djärva arkitektur blev Södra Guldhedens vattentorn i Göteborg snabbt ett landmärke och en symbol för hela den moderna och expansiva stadsdelen. Vattentornet blev också symbol för Guldhedens Flyttexpress när företaget etablerades 194

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen