Hur flyttar man med Guldheden?

Hur man flyttar bäst kanske en del är oense om men vi vet hur man flyttar på bästa sätt. Här ger vi dig några tips.

Checklista inför din flytt

Med rätt förberedelser kan flytten bli betydligt smidigare. Här är några viktiga punkter att tänka på inför din flytt.

1. Säker hantering av ömtåliga och stora objekt

Berätta i god tid för oss om du har saker som är särskilt ömtåliga, tunga eller skrymmande. Det kan t.ex. vara piano, kristallkronor, stora möbler och liknande.

2. Flyttkartonger – Bättre med för många än för få

När det gäller packning är det alltid bättre att ha några extra flyttkartonger än att riskera att ha för få. Överfulla kartonger är svårare att hantera och kan leda till skador på dina tillhörigheter. Se till att du har tillräckligt med kartonger för att packa dina saker på ett säkert och organiserat sätt.

3. Meddela gärna grannarna

Tala gärna om för dina grannar att du ska flytta så att de är förberedda på det. Det är särskilt viktigt om du bor i lägenhet med hiss då hissen kan bli blockerad av oss ett tag.

4. Förbered din flytt med oss

Ju bättre förberedd du är inför flyttdagen desto smidigare kommer flytten att gå. Du vet väl att vi kan hjälpa dig att packa inför flytten också?

På själva flyttdagen

Flyttdagen är här, och det finns några viktiga steg att följa för att säkerställa en smidig process.

1. Säkra åtkomst för flyttbilen

Beroende på din bostadssituation är det viktigt att säkerställa god åtkomst för flyttbilen. Kontrollera parkeringsmöjligheter och se till att eventuella bommar eller grindar är öppna för att underlätta flyttbilens ankomst och lastning.

2. Planering av lastningen

Vi börjar med att noggrant gå igenom ditt bohag för att planera den mest effektiva packningen i flyttbilen. Genom att placera tyngre föremål först och sedan fylla på med lättare kartonger får du en stabil och säker transport av dina tillhörigheter.

3. Håll koll på viktiga tillhörigheter

Gör flytten lättare för dig genom att hålla koll på dina viktigaste tillhörigheter som medicin, fjärrkontroller, livsmedel, viktiga papper och nycklar. Om du ser till att hålla dem nära till hands slipper du leta efter dem när du kommit fram till nya stället. Lite egen framförhållning sparar massor med tid!

När flytten är klar

Flytten är över, men det finns fortfarande några saker att tänka på för att fullständigt slutföra processen.

1. Flyttstädning

Efter att du har flyttat in i ditt nya hem kan vi hjälpa dig med flyttstädning. Då blir ditt tidigare hem rent och välstädat för de nya hyresgästerna eller köparna.

2. Magasinering

Om du flyttar till ett mindre boende och inte har plats för alla dina tillhörigheter kan vi hjälpa till med magasinering. Det ger dig möjlighet att förvara dina saker på ett säkert sätt tills du är redo att ta hand om dem.

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen