Evakueringsflytt vid stambyte eller renovering

När större renoveringar eller stambyten är nödvändiga i fastigheter uppstår ofta behovet av en evakueringsflytt. Det innebär en tillfällig flytt av bohag eller kontorsutrustning för att göra utrymme för arbetet. Evakueringsflyttar kräver noggrann planering och effektivitet för att minimera störningar i din vardag eller verksamhet.

Evakueringsflytt för både bohag och kontor i Göteborg

Vare sig det gäller ditt hem eller din arbetsplats hanterar vi alla typer av evakueringsflyttar med samma noggrannhet och professionalism. Med Guldhedens Flyttexpress kan ni känna er trygga i att era tillgångar hanteras med största omsorg under hela evakueringsprocessen.

Så hjälper vi till på Guldhedens Flyttexpress

Förberedelser och planering

På vår flyttfirma i Göteborg förstår vi vikten av noggrann planering. Vi erbjuder därför en kostnadsfri besiktning av era utrymmen för att kunna skräddarsy en flyttplan som passar just era behov. Vårt team av experter arbetar tätt tillsammans med er för att säkerställa en smidig och effektiv process.

En helhetstjänst i struliga tider

I vår evakueringsflytt får du:

  • Packning: Vi tar hand om all packning, med säkerhet och omsorg för era tillhörigheter.
  • Flytt: Våra erfarna flyttare transporterar era saker tryggt till den nya platsen eller till vårt säkra magasin.
  • Magasinering: Under renoveringstiden kan era tillhörigheter förvaras säkert i våra magasin, som är utrustade med klimatkontroll och larm.
  • Återflytt och uppackning: När renoveringen är klar ser vi till att allt återförs och packas upp på ett organiserat sätt.

Extra tjänster

Behöver ni hjälp att transportera saker till återvinningscentralen? Inga problem! Vi kan även sköta flyttpackningen, flyttstädning och magasinering. Allt för att göra er evakueringsflytt så bekymmersfri som möjligt!

Kontakta oss för prisförslag

Kontakta oss för ett prisförslag och låt oss visa hur vi kan underlätta din evakueringsflytt. Vi är här för att hitta den bästa lösningen för dig!

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen