Tillförlitlighet, erfarenhet och stor kapacitet sedan 1946

För övriga tjänster klicka här

Guldhedens Flyttexpress AB

Flyttfirma i Göteborg

Guldhedens Flyttexpress är en flyttfirma i Göteborg som grundades redan 1946. Vi har vårt kontor och magasin i Sisjöns industriområde. Vi är auktoriserade hos SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, och är stolta över och måna om vårt goda rykte.

Vi tar god tid på oss att diskutera våra kunders önskemål. Vissa vill ha en helhetslösning där vi sköter allt inklusive packning, flyttstädning, möblering och uppackning medan andra sköter vissa delar av flytten själva.

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag – Torsdag
08:00 – 17:00

Fredag
08:00 – 16:00

Våra tjänster

Vi utför alla inom flyttbranschen förekommande tjänster inklusive flytt av bohag, flytt av kassaskåp och pianon, företagsflytt och flyttstädning. Vi utför också så kallade direktbyten, dvs att vi hanterar lägenhetsbyten där vi flyttar in och ut två, eller flera, lägenheter samma dag. Länkar till våra vanligaste tjänster finner du nedan och du hittar alla våra tjänster under rubriken Våra Tjänster längst upp på sidan.

Om Guldhedens flyttexpress

Du kan lugnt lämna över ansvaret för flyttningen eller magasineringen av ditt bohag eller kontor till oss på Guldhedens Flyttexpress. Vi tar det som ett stort förtroende och gör allt för att du ska känna dig trygg och nöjd. Vi ger snabba och klara besked och du kan lita på att vi håller vad vi lovar. Vi är en av Västsveriges största och äldsta flyttfirmor. Med moderna fordon från 22 till 60 m3 och erfaren personal löser vi de flesta uppdrag snabbt och effektivt. Vi vill bli ditt förstaval när du ska välja en flyttfirma i Göteborg.

Genom åren har vi hjälpt tusentals företag och myndigheter att flytta, ibland till ett annat land och ibland inom samma kvarter. Har du ett kontor eller ett helt företag som behöver flyttas så sköter vi det. Vi har erfarenheten och expertisen och du kan känna dig trygg i våra händer. Vi kan även ta hand om flyttstädningen för ert företag eller kontor.

Vi flyttar stort som smått, långt bort eller nära.

Ansvar

Vi är medlemmar i Svenska åkeriförbundet och även i Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Vi är också utbildade av Svenska Tunghanteringsförbundet STHF.

Guldhedens Flyttexpress är en auktoriserad transportör och vi har fortlöpande utbildningar för vår personal. Vi har ett nära samarbete med Trygg Hansa som är vårt ansvarsförsäkringsbolag. Som flyttfirma så tar Guldhedens Flyttexpress AB din flytt på allvar och med ansvar.

Historik

Med sin djärva arkitektur blev Södra Guldhedens vattentorn i Göteborg snabbt ett landmärke och en symbol för hela den moderna och expansiva stadsdelen. Vattentornet blev också symbol för Guldhedens Flyttexpress när företaget etablerades 1946.

Referenser

Grymt snabb och smidig flytt !
”Bra beötande, trevliga, proffsiga! Flytten gick utmärkt. Har använt er fyra gånger förr och kommer fortsätta göra detta i framtiden! Hälsa killarna som hjälpte mig med flytten. Toppenbra killar! ”
Joakim L, September

Flera referenser

Svenska Tunghanteringsförbundet
SMF
Sveriges Åkeriföretag