Flyttfirma Kungsbacka

Behöver du flytthjälp i Kungsbacka?

Guldheden Flyttexpress erbjuder effektiv flytthjälp för dig som ska flytta till, från eller inom Kungsbacka. Med erfarenhet sedan 1946 och utbildad personal ser vi till att arbetet sköts på rätt sätt. Flexibilitet kring upplägget och ett brett tjänsteutbud gör det möjligt för oss att ta ett större helhetsgrepp med städning, packning och montering. Eller bara sköta själva flytten om du hellre vill det. Och självklart kan du hyra flyttkartonger från oss.

Som namnet antyder kommer vår flyttfirma från Guldheden i Göteborg, men vi har skött mängder av flyttar på andra håll också. Inte minst i Kungsbacka har vår flytthjälp använts flitigt. Både av nyinflyttade och de som har bott i staden sedan barnsben. Från små ettor till stora kontor och villor, vår flyttfirma löser helt enkelt utmaningarna för dig i Kungsbacka. Hör av dig med en förfrågan, så tar vi fram en tydlig offert för flytthjälp i Kungsbacka!

Företags- och kontorsflytt

Om du ska göra en företagsflytt i Kungsbacka är vi på Guldhedens Flyttexpress gärna behjälpliga. Oavsett om det enbart handlar om själva flytten eller även kringtjänster som montering och städning.

Pianoflytt

Pianon är otympliga att rubba och transportera. Men med vår flyttfirma sköts din pianoflytt i Kungsbacka på rätt sätt. Vår personal är certifierad för tunga lyft och utför dem på ett säkert sätt.

Flyttstädning

Med oss kan du boka flyttstädning i Kungsbacka samtidigt som du bokar själva flytten. Hemmet eller företagslokalen blir skinande ren och när vi sköter hela arbetet minskar risken för missförstånd avsevärt.  

Privatflytt och bohagsflytt

Att flytta ditt pick och pack till ett nytt hem är ingen liten sak. Vi blir din trygga stöttepelare i privatflytten i Kungsbacka. Med vår rutin på bohagsflytt blir det enklare att planera och få struktur på den stora uppgiften.

Möbelflytt

Möbler som är otympliga eller ömtåliga är extra knepiga att flytta och transportera, men vi på Guldhedens Flyttexpress har rätt kunskap och rutin för att sköta din möbelflytt i Kungsbacka på ett effektivt och korrekt sätt.

Tunga lyft

Vi är utbildade av Svenska Tunghanteringsförbundet och kan sköta dina tunga lyft i Kungsbacka på ett så effektivt och korrekt sätt som möjligt. Allt för minimerad skaderisk och framgångsrika flyttar.

För en effektiv och professionell flyttfirma i Kungsbacka, skicka en förfrågan till oss på Guldhedens Flyttexpress!

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen