Flyttfirma Alingsås

Behöver du flytthjälp i Alingsås?

Vill du få hjälp av kunnig flyttpersonal, som är noga med tydlig och smidig kommunikation? När du anlitar Guldhedens Flyttexpress för flytthjälp i Alingsås är det precis vad du får. Som namnet antyder är vi hemmahörande i Guldheden i Göteborg. Men under flera decennier har vi även arbetat som flyttfirma i Alingsås. Vi har god lokalkännedom i staden och kan smidigt hantera ditt bohag eller företagets möbler. Oavsett om du ska flytta i, från eller till Alingsås.

Flyttar kan kännas överväldigande, men när du tar hjälp från oss blir det enklare. Vi kommer ihåg de små detaljerna i planeringen som du kanske hade glömt. Självklart lägger vi upp en tydlig plan för flytten tillsammans med dig, där vi reder ut vem som ska göra vad och när varje uppgift ska vara klar. På så sätt går allt som på räls. Och dyker utmaningar upp längs vägen blir vår långa erfarenhet en fenomenal resurs i problemlösningen. Hör av dig för att få en offert på flytthjälp i Alingsås!

Företags- & kontorsflytt

När du ska göra en företagsflytt eller kontorsflytt i Alingsås hjälper vi gärna till, utifrån dina önskemål. Om du helt enkelt vill att vi ska flytta packade lådor och möbler kan vi göra det. Vi kan även flyttstäda, montera möbler och liknande som hör till när man flyttar.

Pianoflytt

Med varsam hand sköter vi din pianoflytt i Alingsås på ett smidigt och korrekt sätt. Vi har flyttat åtskilliga pianon och ser självklart till att instrumentet kommer fram på ett säkert sätt.

Flyttstädning

Att städa är en naturlig del av de flesta flyttar. Därför erbjuder vi flyttstädning i Alingsås. Med en aktör som planerar både flytt och städning minimeras risken för missförstånd och allt kan flyta på smidigare.

Privatflytt & Bohagsflytt

Vi underlättar stressiga privatflyttar i Alingsås med vår goda rutin och flexibla upplägg. Med oss kan du till exempel hyra flyttkartonger och beställa flyttstädning samtidigt som flytten. Små saker som får din bohagsflytt i Alingsås att fungera!

Möbelflytt

Vissa möbler är svårare att flytta än andra, men vi på Guldhedens Flyttexpress har mött de flesta utmaningar förut. Ta hjälp av oss för en bättre möbelflytt i Alingsås där din inredning kommer fram i samma skick som den lämnade hemmet i.

Tunga lyft

Att flytta det som är tungt kräver kunskap om säkra lyft och ofta att flera personer hjälps åt. Personalen på Guldhedens Flyttexpress är utbildade i tunga lyft och sköter det åt dig i Alingsås med bravur.

Vill du se vad andra tycker om oss? Här hittar du våra referenser.

Få avlastning i flyttkaoset. Kontakta oss för en offert på flytthjälp i Alingsås.

Har du frågor ?

031-16 44 42

info@guldhedensflytt.se

Måndag - Torsdag
08:00 - 17:00

Fredag
08:00 - 16:00

Besöksadress

Södra Långebergsgatan 28,
436 32 Askim
Sverige

Serviceminded och trevliga

vill bara säga att Kevin och Olof som var här var mycket serviceminded och trevliga att ha och göra med. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick 😊

Tataa Biocenter AB, Januari 2018

Vill du också ge oss ett omdöme?

Ge oss ett betyg här!
Flera omdömen