Pris för flyttfirma

Billig flytthjälp i Göteborg sedan 1946

Billig och professionell flyttfirma med över 70 års erfarenhet! Sedan starten 1946 har Guldhedens Flyttexpress i Göteborg flyttat bohag för ett oräkneligt antal hem. Vår kombination av låga priser och varsam hantering kommer göra dig glad att du valde oss. Läs vidare för att ta reda på hur vi sätter våra priser.  

Vad påverkar priset?

Det pris som vår flyttfirma sätter kan påverkas av flera faktorer. Framförallt:

 • Hur mycket som ska flyttas
 • Var det ska flyttas
 • Föremål som behöver särskild hantering

Som de flesta flyttfirmor beräknar vi kostnad utifrån hur många timmar som jobbet kommer ta. Att flytta bohaget från en tvårumslägenhet tar kortare tid än att flytta allt i en stor villa, därför kommer den som har en tvårumslägenhet få ett lägre pris än villaägaren. Om du ska flytta över långa avstånd tar det också längre tid, vilket ökar priset. En ytterligare faktor är om du har föremål som kräver särskild hantering. Till exempel pianon och kassaskåp. Att flytta extra tunga och ömtåliga saker tar längre tid, vilket leder till en högre kostnad.

Om du köper tilläggstjänster kommer det av förklarliga anledningar också öka priset. Till exempel kan vi hjälpa dig med flyttstädning och packning om du vill. I så fall är det bara att säga till när du ber om offert, så återkommer vi med ett pris på det.

Offert

Hör av dig till oss på Guldhedens Flyttexpress i Göteborg för att få ett kostnadsförslag på din flytt. Vi ger dig ett bra pris på ett upplägg som är anpassat efter dina specifika behov.

  Mina uppgifter

  Typ av flytt

  Önskat flyttdatum (Obligatoriskt)

  Flyttar från

  Finns hiss ?

  JaNej

  Storlek på hiss

  Finns vind eller/och källareförråd ?

  VindKällare

  Flyttar till

  Finns hiss ?

  JaNej

  Storlek på hiss

  Övrigt

  Hjälp med packning?

  JaNej

  Hjälp med flyttstäd ?

  JaNej